Om denna webbplats

tjej med dator

Jag som driver denna webbplats och OrdKanalen AB heter Eva-Lena Bjarneborg. Jag hjälper företag med att skriva manualer, instruktioner, utbildningar och andra tekniska eller allmänna texter.

Förutom logik och teknik är jag intresserad av vardagspsykologi, vardagsfilosofi, människans djup och höjd och personliga utveckling.

Sedan början av 2000-talet har jag väglett människor i personliga frågor. Ofta handlar det om att man behöver hitta en öppning i situationer, relationer eller beteendemönster, se vad man kan göra för att må bra och trivas eller komma vidare och utvecklas. Att leva i samklang med personliga behov, intentioner, moraliska nivåer, talanger, förmågor och potentialer är viktigt, men det är lätt att bli hemmablind.

Jag har tagit fram några genomtänkta, empatiska och prisvärda online-kurser att jobba med på egen hand, med fokus på personlig utveckling. De hjälper dig att se livet och dess möjligheter ur fler perspektiv. Lever du som du önskar? Vill du kanske utvecklas på något plan eller inom något område? Hur ser dina rädslor ut och vad vill du helst inte titta på? Fundera på det en stund. Vad tror du händer om du ändrar lite på en eller annan sak? Vad kan bli nästa steg?

Du beställer en kurs och kan jobba med den i 30 dagar. I skrivande stund finns det tre kurser: Skuld och skam, Kärleksrelation och Medberoende (påverkad av dominerande eller beroende person?), men fler kommer med tiden.

Vad är du mest nyfiken på eller vill utvecklas i? Kontakta mig gärna angående vad du har för önskemål.

Eva-Lena