Bakgrunden till dessa kurser

En tjej tittar fram bakom ett träd.

Jag som driver denna webbplats och OrdKanalen AB heter Eva-Lena Bjarneborg. Jag hjälper företag med att skriva manualer, online-utbildningar, artiklar om lyckade uppdrag och nöjda kunder och andra tekniska eller allmänna texter.

Förutom logik och teknik är jag intresserad av vardagspsykologi, vardagsfilosofi och människans djup och höjd. Jag är medial och högkänslig, har hög empatisk förmåga och har jobbat medvetet med min personliga utveckling sedan 19-årsåldern. Samt gett ut ”Nästan en familj”, en relations- och utvecklingsroman med psykologiskt djup och övernaturliga inslag.

Sedan början av 2000-talet har jag väglett människor i personliga frågor. Ofta handlar det om att man behöver hitta en öppning i situationer, relationer eller beteendemönster, se vad man kan göra för att må bra och trivas eller komma vidare och utvecklas. Att leva i samklang med personliga behov, intentioner, moraliska nivåer, talanger, förmågor och potentialer är viktigt, men det är lätt att hamna i obalans och bli hemmablind.

Lever du som du önskar? Vill du fortsätta utvecklas? Hur ser dina rädslor ut och vad vill du bara blunda för?

Här finns genomtänkta online-kurser att jobba med på egen hand. När du går en kurs får du nya insikter och hjälp med att se dig själv, din situation och dina möjligheter med nya ögon.

Vad kan bli nästa steg?

När du köpt en kurs så har du tillgång till den i 30 dagar. Det finns tre kurser än så länge:

Känner du skuld eller skam?

Hur är din kärleksrelation?

Dräneras du av en relation?

Eva-Lena