Känner du skuld eller skam?

Online-kurs som hjälper dig på vägen

Personlig utveckling: skuld och skam
Frigör dig från onödigt mentalt och känslomässigt bagage.

Vill du bli av med skuld eller skam?

För dig som känner skuld eller skam men inte kan ändra på det som hänt eller det som pågår.

Du får nycklar och vägledning som hjälper dig med personlig utveckling.

Om du gör övningarna med inlevelse kan du jobba bort de värsta återkommande känslorna av skuld eller skam.

Du måste vara myndig och mentalt frisk för att delta. Kursen ger dig verktyg för att inspireras till och inleda ett självständigt arbete för personlig utveckling. Det är dock du själv som ansvarar för din utveckling och ditt mående.

Du behöver:

  • I genomsnitt en halvtimme i lugn och ro per avsnitt (11 avsnitt)
  • Uppkoppling till Internet
  • Papper och penna eller dator/platta.

Du får:

När du skickar in din beställning får du ett mail med information angående betalningen. När den är genomförd (Swish eller bankinbetalning) får du ett nytt mail med en inloggningsuppgifter.

Från första inloggningstillfället har du tillgång till kursen i 30 dagar. Se köpvillkor nedan.

KlartSagt av deltagare

En fin kurs utan prestationskrav på det skrivande hantverket. Det var skönt att göra övningarna. De bidrog till att jag gav mig tillfälle till att vid några tillfällen stanna upp, ta det lugnt och reflektera, likt vid meditativa övningar. Det är alltid skönt för sinnet att stilla sig.

Kursen lärde mig att reflektera på ett djupare och mer intuitivt plan kring samspelet mellan mig och andra människor.

Jag kände skillnad redan efter några övningar, det är ett jättebra upplägg.

Antal kursavsnitt

11 .

Ta god tid på dig i varje avsnitt. Gör gärna en eller ett par övningar per dag, så att det undermedvetna får en chans att hänga med och anpassa sig.

Pris

600 kr (inkl. moms)

Beställningsformulär 


Köpvillkor

  • För att delta i kursen måste du vara myndig och mentalt frisk och själv ansvara för din utveckling och ditt mående. Denna kurs ger dig verktyg för att inspireras till och inleda ett självständigt arbete för personlig utveckling. OrdKanalen har inget ansvar för din mentala eller känslomässiga hälsa.
  • När du har betalat får du ett kvitto via mejl så snart som möjligt (normalt inom 24 timmar). Före dess, eller i samband med kvittoutsändningen, får du tillgång till kursen.
  • När du tittat på kursavsnitt 1 räknas kursen som påbörjad. Därefter har du tillgång till den i 30 dagar. Efter det, kan du inte längre logga in.
  • Om du får förhinder och inte hinner genomföra kursen under denna tid, kan du kontakta mig och be om en förlängning om du ännu inte har tittat på alla kursavsnitt. Det loggas vilka kursavsnitt som du har tittat på.
  • Om du känner dig missnöjd med innehållet efter att ha tittat på och gjort övningarna i kursavsnitt 1 och 2 (men däremot inte tittat på kursavsnitt 3), kan du avsluta där och kontakta mig för att få pengarna tillbaka. Det loggas vilka kursavsnitt som du har tittat på.

Lycka till på vägen!